Coworking Bunyola

Amb molta il·lusió, s’ha reformat l’antic teatre i cinema de Bunyola, on hi tenim les nostres noves oficines i un gran espai COWORKING BUNYOLA, a més de la nova sala Sport Atenas Bunyola, amb dança, aeròbic i pilates, que té descompte per als usuaris del coworking.

Hi llogam taules o despatxos complets, amb zones comunes compartides: cuina, bany, sala de juntes i terrassa chill out, tot adaptat a persones amb mobilitat reduïda, i amb ascensor desde el carrer. Empreses i particulars interessats, demanau-nos preus i informació a la nostra oficina actual: 971 14 83 70.

Pensam que aquest concepte és el futur, i ens motiva poder fer-ho realitat, oferint llocs de treball, reunió i cooperació, i així dinamitzar l’economia del nostre municipi.

Un Coworking és una forma de treball que permet tant a professionals independents, emprenedors i pimes de diferents sectors, compartir un mateix espai de treball (tant físic com virtual) per tal de desenvolupar els seus projectes professionals, al mateix temps que fomentar projectes conjunts.